Hodnocení obchodu

5,0 145 hodnocení
Přidat hodnocení
5
143x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora | 5.1.2018
Plenky Majab jsou naše nejoblíbenější. Perfektně synovi sedí, výborně sajou a mají úžasné vzory. Nevidím jediné negativum. Doporučuji.
M Avatar autora | 5.12.2017
Opět bezproblémový a rychlý obchod. Skvělá komunikace , jsem velice spokojena a můžu jen doporučit.
L Avatar autora | 29.11.2017
+ Rychlé dodání

Avatar autora | 21.11.2017
+ kvalitní zboží
+ dobrá komunikace

spokojenost
Avatar autora | 14.11.2017
+ Kvalitní výrobky, rychlé dodání.

Avatar autora | 13.11.2017
Zcela bezproblémový nákup, přehledný web, rychlé dodání, naprostá spokojenost. Již nějaké výrobky používáme a zatím slouží, jak mají.
Avatar autora | 10.11.2017
+ český výrobek
+ kvalitní materiály a střihy
+ cena

AH Avatar autora | 4.11.2017
+ výborná komunikace
+ široký sortiment plenek

Toto nebyl můj poslední nákup :-)
B Avatar autora | 31.10.2017
Komunikace bez problémů, potřebovala jsem upravit objednávku (něco přidat, nešlo mi vložit do košíku) a nebyl problém na domluvě a zaslání opravené faktury k zaplacení. Stránky přehledné, nabídka obchodu se mi líbí...
J Avatar autora | 26.10.2017
+ Kvalitní zboží
+ Dobrá komunikace obchodu

Avatar autora | 20.10.2017
+ Krásné a kvalitní zboží
+ Dobré ceny

P Avatar autora | 19.9.2017
- Nenabízí všechny vzory, které je možné dohledat na jiných e-shopech.

Avatar autora | 3.9.2017
+ Skvělá komunikace
+ Rychlé zaslání

Zboží jsme ještě nevyužili, ale vypadá velmi hezky zpracované.
Avatar autora | 29.7.2017
Kvalitní pleny, milá komunikace, rychlost dodání.
A Avatar autora | 12.7.2017
Velmi příjemná komunikace, rychlá dodávka zboží, krásný přehled a kvalita zboží.
E Avatar autora | 18.6.2017
+ hezký design
+ česká výroba
+ příznivá cena

hezký design česká výroba příznivá cena
A Avatar autora | 5.6.2017
+ Ochata

Skvěle, chci nakoupit znovu
Avatar autora | 16.5.2017
+ Velmi kvalitní zboží
+ Krásné vzory
+ Rychlé dodání
+ Skvělá komunikace
+ Není co vytknout

A Avatar autora | 11.5.2017
- Slabina je v tom, ze je zbozi tak malo. Nez dokoncim objednavku, tak je zbozi pryc...:(

Naprosto super. Ve vsem mi pani Cerna vysla vstric. Dokonce jsme upravovali objednavku...Kvalita zbozi je 100% a z kalhotovek jsem nadsena :)
Avatar autora | 25.4.2017
- nechodí faktury??

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 145

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.