Hodnocení obchodu

5,0 177 hodnocení
Přidat hodnocení
5
174x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
B Avatar autora bubu | 31.10.2017
Komunikace bez problémů, potřebovala jsem upravit objednávku (něco přidat, nešlo mi vložit do košíku) a nebyl problém na domluvě a zaslání opravené faktury k zaplacení. Stránky přehledné, nabídka obchodu se mi líbí...
J Avatar autora Jitka | 26.10.2017
+ Kvalitní zboží
+ Dobrá komunikace obchodu

Avatar autora | 20.10.2017
+ Krásné a kvalitní zboží
+ Dobré ceny

P Avatar autora Peťule | 19.9.2017
- Nenabízí všechny vzory, které je možné dohledat na jiných e-shopech.

Avatar autora | 3.9.2017
+ Skvělá komunikace
+ Rychlé zaslání

Zboží jsme ještě nevyužili, ale vypadá velmi hezky zpracované.
Avatar autora | 29.7.2017
Kvalitní pleny, milá komunikace, rychlost dodání.
A Avatar autora Anička | 12.7.2017
Velmi příjemná komunikace, rychlá dodávka zboží, krásný přehled a kvalita zboží.
E Avatar autora enk | 18.6.2017
+ hezký design
+ česká výroba
+ příznivá cena

hezký design česká výroba příznivá cena
A Avatar autora Aneta | 5.6.2017
+ Ochata

Skvěle, chci nakoupit znovu
Avatar autora | 16.5.2017
+ Velmi kvalitní zboží
+ Krásné vzory
+ Rychlé dodání
+ Skvělá komunikace
+ Není co vytknout

A Avatar autora Arwen | 11.5.2017
- Slabina je v tom, ze je zbozi tak malo. Nez dokoncim objednavku, tak je zbozi pryc...:(

Naprosto super. Ve vsem mi pani Cerna vysla vstric. Dokonce jsme upravovali objednavku...Kvalita zbozi je 100% a z kalhotovek jsem nadsena :)
Avatar autora | 25.4.2017
- nechodí faktury??

Avatar autora | 23.4.2017
+ Přehlednost, srozumitelnost, rychlost

Avatar autora Hana Šlapáková | 21.4.2017
+ Velký výběr a kvalita zboží.

Mužů jen doporučit. Paní majitelka je velice vstřícná a ochotná.
Avatar autora | 20.4.2017
+ přehledné webovky
+ vyhovující sortiment
+ miminko se nám ještě nenarodilo, plenky nemůžu posoudit z praktického hlediska, ale na pohled vypadají velice pěkně a kvalitně

R Avatar autora Radka | 19.4.2017
+ Majab vzdy rada nakupuji. Kvalitni pekne zbozi, rychly servis, vzdy mila a rychla komunikace
- Zadne!

Majab mohu velmi doporucit. Vzdy jsem maximalne spokojena se zbozim i prubehem nakupu.
Avatar autora | 3.3.2017
skvělé kalhotovky, úžasné savostí i střihem, česká výroba :-)
M Avatar autora Musilová | 27.2.2017
+ krásné kvalitní pečlivě ušité zboží
- -

Skvělý obchod, úžasné zboží, které jsem jinde neviděla, vše kvalitní, pečlivě ušité, rychlá komunikace, vstřícnost, bleskové dodání, velký výběr možnosti doručení .... Nakupuji pravidelně, všem doporučuji!!!
S Avatar autora safii | 2.1.2017
+ Pleny roku

Avatar autora | 30.12.2016
+ Výborná komunikace, rychlá reakce na můj dotaz.

Stránka 3 z 9 , položek celkem: 177

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.