Hodnocení obchodu

5,0 177 hodnocení
Přidat hodnocení
5
174x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 7.8.2015
Výborné zboží, ráda se vracím.
Avatar autora | 27.7.2015
+ - krásné zboží
+ - kvalitní zboží
+ - vyrobeno v ČR
+ - milá komunikace
+ - originalita

Avatar autora | 25.7.2015
+ kvalitni zbozi
+ skvela komunikace

M Avatar autora Martina | 24.7.2015
+ Nejlepší,nejkvalitnější a krásné zboží
- -

Pokud hledáte opravdu kvalitní látkové plenky,které skvěle padnou a jsou z kvalitních materiálů,neváhejte. Majab je nejlepší! <3
A Avatar autora Any03 | 24.7.2015
Od Majab nakupuji pravidelně a už teď se těším na další objednávku. Zboží i dodání naprosto super!
N Avatar autora Nikol | 24.7.2015
+ Rychlost,vstřícnost,přehlednost webu,super komunikace

Určitě doporučuji,plenky i ostatní výrobky jsou precizně ušité a rychle dodané:)
P Avatar autora Papaja | 23.7.2015
+ Komunikaci s majitelkou a šití zboží na přání.
- Není žádná

Doporučuji zde pravidelně nakupovat, budete spokojení.
Avatar autora | 23.7.2015
+ Kvalitní a krásné věci za dobrou cenu
- Nic

M Avatar autora Marie | 22.7.2015
+ Vstřícnost
+ komunikace
+ velký výběr
+ skvělá domluva

Naprostá spokojenost s každým nákupem a krásné kvalitní zboží :)
Avatar autora | 22.7.2015
+ velký výběr zboží
+ přehlednost stránek
+ dobrá komunikace

L Avatar autora Lucie | 22.7.2015
+ Skvělá komunikace a ochota ušít vyprodané zboží.
+ Výrobky jsou velmi kvalitní.

Nakupuji u Majab velmi ráda, často nabízí nové vzory a vůbec rozšiřuje sortiment zboží. Vše je přehledné a snadno se vyhledává potřebné zboží. Také nabízí různé akce a o web se velmi dobře stará, vše je naprosto aktuální.
S Avatar autora Sarka | 22.7.2015
+ Skvela komunikace, porozumeni a chtic vyhovet zakaznikovi.
- Zadne

Vrele doporucuji, kvalita i cena super.
M Avatar autora Markéta | 22.7.2015
+ Perfektní komunikace, spolehlivost a šití na přání.
- nemá :-)

Mohu jedině vřele doporučit
Avatar autora | 22.7.2015
+ Rychlé dodání, příjemná komunikace
+ Veliký výběr
- Žádné

Tento obchod doporučuji! Objednávala jsem již několikrát a zboží vždy dorazilo v pořádku. Pokud byl nějaký problém, vše jsme s majitelkou hned vyřešily.
Avatar autora | 22.7.2015
+ Precizně zpracované a originální výrobky, výborná komunikace

HW Avatar autora Helena Wachtlová | 22.7.2015
+ česká kvalitní výroba

A Avatar autora Alena | 20.7.2015
+ rychle dodani, skvela komunikace, krasny sortiment
- zatim jsem zadne neobjevila

eshop Majab urcite doporucim svym znamym. Se zakoupenymi vyrobky jsem velmi spokojena a budu objednavat dalsi

Stránka 9 z 9 , položek celkem: 177

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.